Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Peó construcció PROGRAMA 30 PLUS EPE Granollers Mercat

Número d'oferta301576

Publicat - Modificat20/11/2020 - 02/12/2020

Data tancament oferta02/12/2020

UbicacióGranollers

Ocupació9602 - Peons de la construcció d'edificis: Manobres

Tasques específiquesPreparar la zona de treball i organitzar l'entorn, determinant i adequant els materials, eines, estris, màquines, mitjans auxiliars i equips de protecció individual i col·lectiva necessaris. Replantejar l'element a construir, mesurar i localitzar cotes, anivellar i aplomar. Construir fonaments. Executar xarxes de sanejament. Construir murs, parets, pilars,.Construir i impermeabilitzar cobertes planes i verticals. Esquerdejar, arrebossar, remolinar i lliscar paraments verticals i horitzontals. Realitzar treballs d'ajut del ram de paleta a altres industrials.

Capacitats requeridesPrograma 30 Plus: IMPRESCINDIBLE residència al Vallès Oriental Nord i persones aturades majors de 30 anys i Formació en PRL Construcció Es descartaran totes les persones que no compleixin aquests requisits Autonomia i Gestió eficient del treball Dilluns a divendres de 8.00 a 17.00 h treballs a Barcelona i Vallès Oriental

Tasques desenvolupar Netejar i recuperar els maons que han estat utilitzats i acomplir altres feines similars en obres de demolició. Eliminar obstruccions d'acord amb les instruccions rebudes. Carregar i descarregar materials i equips de construcció i transportar-los en les obres. Exercir tasques afins.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir B

Recomanables

Experiència en la categoria Peó especialista

Informació d'interès

Data d’incorporació 09/12/2020

Salari mensual 1200€

Horari dilluns a divendres de 8 a 17 h

Contracte

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable