Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cuiner/a de cuina catalana i mediterrània

Número d'oferta298309

Publicat - Modificat22/07/2020 - 28/09/2020

Data tancament oferta28/09/2020

LocalitzacióSant Sadurní d'Anoia

Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners assalariats

Tasques específiquesConfegir els menús, organitzar la cuina i elaborar els plats

Capacitats requeridesFormació en cuina, experiència en cuina mediterrània i catalana

Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments.

Requisits

Importants

Titulació Cicle formatiu grau superior - Hostaleria i Turisme - Direcció de Cuina

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
o
Hostaleria i Turisme

Branca C.Formatiu Grau Superior
Hostaleria i Turisme

Llengua Castellà

Recomanables

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Llengua Català

Informació d'interès

Data d’incorporació 03/08/2020

Horari De 12 a 15 hores setmanals

Contracte

DuradaDurada indeterminada per obra o servei

Prorrogable