Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TREBALLADOR/A FAMILIAR - AUXILIAR GERIATRIA

Número d'oferta297494

Publicat - Modificat01/07/2020 - 01/09/2020

Data tancament oferta01/09/2020

UbicacióCastellar del Vallès

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Cuidadors de persones grans a domicili

Tasques específiquesTREBALLADOR/A FAMILIAR. Atenció directa a la persona usuària (higiene, compres, control alimentació, relació amb l'entorn, preparació d'àpats..). Ajuda en l'adquisició i millora d'hàbits socials i personals. Detecció de situacions de risc en la persona usuària.

Capacitats requeridesFormació que habiliti: CFGM Atenció a persones en situació de dependència, Cures Auxiliars d'Infermeria, Tècnic en Atenció Socio-Sanitària. O Certificat de professionalitat corresponent. Ús de correu electrònic. Es valorarà carnet de conduir. Iniciativa - Dinamisme - Dots de comunicació - Capacitat d'adaptació - Compromís.

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s'adaptin als requisits nutricionals o dietes que s'han prescrit.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Llengua Castellà - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 13/07/2020

Horari En funció dels serveis

Contracte

TipusInterinitat

DuradaEntre 1 i 3 mesos

Prorrogable