Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CUINER PER HOTEL

Número d'oferta292729

Publicat - Modificat23/01/2020 - 31/03/2020

Data tancament oferta31/03/2020

LocalitzacióSitges

Ocupació3734 - Caps de cuina (xefs): Caps de cuina (xefs)

Tasques específiquesGarantitza que tots els plats que es serveixen al client segueixent la linea de qualitat, aparença i gust.

Capacitats requeridesResponsabilitat Iniciativa treball en equip Experiència en organització d'equip Experiència en hotels grans Control de l'estrès

Tasques desenvolupar Planificar i confeccionar receptes i menús, calcular els costos dels aliments i de la mà d'obra, i fer comandes de productes d'alimentació. Supervisar la qualitat dels plats en totes les fases de preparació i presentació. Examinar les qüestions relatives a la preparació dels aliments amb els directius, amb dietistes i amb el personal de cuina i de servei. Supervisar i coordinar les activitats dels cuiners i d'altres treballadors que intervenen en la preparació dels aliments. Inspeccionar els subministraments, els equips i les zones de treball per tal de garantir que es compleixen les normes establertes. Determinar les quantitats d'aliments que s'han de presentar i idear presentacions decoratives. Participar en la contractació del personal de cuina i supervisar la seva actuació. Preparar, assaonar i confeccionar especialitats i plats complicats. Exposar les normes vigents en matèria d'higiene i de seguretat dels aliments, i vetllar per la seva observança.

Requisits

Molt importants

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Hostaleria i Turisme

Importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Formació de manipulació d'aliments

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/03/2020

Horari flexiblitat horària

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable