Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Dinamitzador sociocultural per a Punt d'Informació Juvenil

Número d'oferta289098

Publicat - Modificat17/10/2019 - 17/10/2019

UbicacióVallbona d'Anoia

Ocupació3724 - Monitors d'activitats recreatives i d'entreteniment: Animadors socioculturals i d'entreteniment

Tasques específiquesSuport a la planificació, desenvolupament i avaluació de l'oferta d'activitats de lleure que respongui als interessos i demandes dels adolescents i joves Suport a l'organització i gestió de l'espai jove. Suport a la resolució de consultes originades al Punt d'informació juvenil del SES Vallbona i les activitats que es derivin. Suport al treball en xarxa amb altres professionals que treballin amb joves en el territori (Consell Comarcal, Xarxa TET Anoia Sud, etc.) Organitzar i desenvolupar, de forma autònoma, projectes per a joves al municipi. En concret els projectes APS que

Capacitats requeridesEstar inscrit al Programa de Garantia Juvenil. Titulació de CFGS d' Integració Social, Animador Sociocultura o Grau en Educació Social, Pedadogia, Psicologia o una titulació relacionada amb l'àmbit socioeduacatiu. Certificat de nivell C de català. Coneixements del paquet Office, Internet i Xarxes Socials.

Tasques desenvolupar Desenvolupar les activitats educatives de temps lliure d'acord amb el que s'ha planificat. Planificar projectes culturals i de temps lliure. Organitzar la infraestructura per desplegar i executar la programació cultural mitjançant la utilització dels recursos adients. Avaluar programes i projectes culturals i de temps lliure. Adequar el projecte a les característiques de grup dels destinataris. Dur a terme activitats de temps lliure tot aplicant tècniques d'animació de grups vinculades a la situació i al col·lectiu destinatari.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Llengua Català - Nivell Experimentat C1 - Certificat Experimentat C1

Recomanables

Titulació Cicle formatiu grau superior - Serveis socioculturals i a la comunitat - Integració social

Branca C.Formatiu Grau Superior
o
Serveis socioculturals i a la comunitat

Branca Títol universitari Educació

Informació d'interès

Data d’incorporació 31/10/2019

Contracte

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

ProrrogableNo