Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

ESPECIALISTA EN PUBLICITAT (CONVOCATÒRIA JOVES EN PRÀCTIQUES-GARANTIA JUVENIL)

Número d'oferta288883

Publicat - Modificat11/10/2019 - 29/10/2019

UbicacióGarriga

Ocupació2651 - Professionals de la publicitat i la comercialització: Especialistes en publicitat

Tasques específiquesDissenyar campanyes publicitàries amb solucions creatives i persuasives. Donar suport en crear i gestionar la marca de ciutat Fer ús d'eines creatives i de gestió de llançament de productes i campanyes publicitàries Aplicar estratègies de màrqueting, tècniques d'investigació de mercat i domini noves tecnologies. Convocatòria de Joves en Pràctiques 2019 d'acord amb l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol; Convocatòria per a l'any 2019 i la Resolució TSF/1844/2019, de 20 de juny.

Capacitats requeridesConeixement i domini d¿eines creatives i de gestió de llançament de productes i campanyes publicitàries. Coneixement i domini d¿estratègies de màrqueting, tècniques d¿investigació de mercat i domini noves tecnologies. Competències transversals: Treball en equip, Capacitat resolutiva, Iniciativa, Capacitat analítica, Responsabilitat i compromís social.

Tasques desenvolupar Planificar, elaborar i organitzar polítiques i campanyes per donar suport a l'acompliment dels objectius de venda. Dur a terme recerques sobre la demanda potencial i les característiques del mercat dels nous béns i serveis, i recopilar i analitzar dades i altra informació estadística. Ajudar al creixement i desenvolupament de l'activitat empresarial mitjançant la preparació i l'aplicació d'objectius, polítiques i programes de comercialització. Assessorar sobre els diferents elements de la comercialització, com la combinació de productes, la política de preus, la publicitat i promoció de vendes, la venda i els canals de distribució.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 31/10/2019

Horari de 8h a 15h

Contracte

TipusPràctiques

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada intensiva

Jornada 3Exclusivament matí