Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

INTEGRADOR/A SOCIAL (CONVOCATÒRIA JOVES EN PRÀCTIQUES-GARANTIA JUVENIL)

Número d'oferta288876

Publicat - Modificat11/10/2019 - 29/10/2019

UbicacióGarriga

Ocupació3713 - Professionals de suport al treball i a l'educació social: Integradors socials

Tasques específiquesSupervisar les tasques de manteniment de la llar, segons el programa establert.Organitzar i supervisar les tasques de suport personal i emocional, d'acord amb les normes de seguretat i d'atenció a l'usuari establertes. Organitzar l'espai de residència habitual de l'assistit i l'assignació d'ajudes tècniques.Realitzar la gestió domèstica de la unitat de convivència segons el programa establert. Convocatòria de Joves en Pràctiques 2019 d'acord amb l'Ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol; Convocatòria per a l'any 2019 i la Resolució TSF/1844/2019, de 20 de juny.

Capacitats requeridesConeixements en l'àmbit de l'atenció de col·lectius en risc d'exclusió social. Coneixements i domini de tècniques i els procediments d'avaluació per valorar la satisfacció de les necessitats bàsiques, el desenvolupament de les habilitats d'autonomia. Competències transversals: Flexibilitat, Capacitat de resolució de conflictes, Gestió emocional, Autoconfiança, Treball en equip

Tasques desenvolupar Reunir informació sobre les necessitats de les persones i avaluar les seves destreses, punts forts i deficiències. Ajudar persones amb discapacitats i d'edat avançada a rebre serveis i a millorar la seva capacitat funcional en la societat. Ajudar les persones a identificar opcions i elaborar plans d'actuació, donant-los al mateix temps el suport i l'assistència necessaris. Ajudar les persones a identificar recursos de la comunitat i a accedir-hi, inclosos els relatius a assistència jurídica, mèdica i financera, habitatge, ocupació, transport, assistència en els desplaçaments, cures de dia i altres serveis. Prestar serveis d'intervenció en cas de crisi i d'acolliment en situacions d'emergència. Mantenir contactes amb altres entitats de serveis socials, centres d'ensenyament i proveïdors d'assistència sanitària que treballin amb les persones, per tal de facilitar-los i rebre d'ells informació sobre la situació general i els progressos de les persones.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 31/10/2019

Horari de 8h a 15h

Contracte

TipusPràctiques

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada intensiva

Jornada 3Exclusivament matí